Metro- en treinverkeer hervat na gaslek station Holendrecht

Update 14:10 uur: De metro’s en treinen rijden weer. Volgens een ooggetuige is er een auto tegen een gasaansluiting gereden. De auto had daar niet mogen rijden. Het station werd geëvacueerd en het metro- en treinverkeer lag voor ongeveer een uur stil. Inmiddels meldt de brandweer dat het gaslek onder controle is.

13:27 uur: In verband met een vermoedelijk gaslek is Station Holendrecht op last van de brandweer gesloten. Volgens Prorail is er geen treinverkeer mogelijk tussen station Breukelen en station Bijlmer-ArenA. Metro 50 rijdt niet en Metro 54 rijdt niet verder dan station Bijlmer-ArenA.

[aesop_image imgwidth=”150%” img=”https://www.napnieuws.nl/wp-content/uploads/sites/2/2018/01/Holendrecht2.jpg” credit=”Foto: Raquel Schilder” align=”center” lightbox=”on” captionposition=”left” revealfx=”off” overlay_revealfx=”off”]

 

Foto: Bart, via Flickr.com