Schrijf je in voor de nieuwe wekelijkse nieuwsbrief van NAP Nieuws

Afgelopen weekend verstuurde NAP Nieuws de allereerste editie van de nieuwsbrief getiteld ‘Stand Van De Stad’. In deze nieuwsbrief delen we wekelijks de beste artikelen en video’s van NAP Nieuws. Zo houden we onze lezers op de hoogte van de laatste stand van zaken met betrekking tot het Amsterdamse nieuws.

Vorige week besteedde NAP Nieuws onder meer aandacht aan een nieuw gezicht in de Stopera, de spanningen rondom het burgerschapsonderwijs op Amsterdamse scholen en het nieuwe Aart Staartjespad in Nieuwendam. Ook het aantal vrouwelijke bestuurders bij Ajax, de nachtburgemeester en de Amsterdamse woningprijzen kwamen voorbij. Heb je de nieuwsbrief niet ontvangen, maar wil je deze alsnog lezen? Dat kan door op deze link te klikken. 

Wil je ‘Stand Van De Stad’ ook elke zaterdag in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in: