The Passion nu al populair in de Bijlmer

Meer dan honderd mensen hebben zich al aangemeld voor de audities van The Passion in de Bijlmer. De deadline verstreek zondagavond, maar de aanmeldingen komen nog steeds binnen. Uiteindelijk worden veertig mensen gekozen voor het Passion-koor. Dit meldt de EO aan NAP Nieuws. 

De achtste editie van The Passion vindt plaats op 29 maart 2018 in Amsterdam Zuidoost. Het stadsdeel viert dit jaar zijn vijftigjarig bestaan. Speciaal voor deze gelegenheid kunnen mensen die wonen en werken in de Bijlmer auditie doen voor het Passion-koor. In de afgelopen jaren werd samengewerkt met een vast koor onder leiding van Eric van Tijn.

‘Dit jaar zijn we voor het eerst begonnen met audities. We vinden het belangrijk dat het koor een goede afspiegeling is van de inwoners van de Bijlmer. We zijn heel erg blij met de vele aanmeldingen’, zegt Cornelis Vlot van de EO. Bewoners van Zuidoost konden auditie doen door een video op te sturen waarin zij hun zangkunsten vertoonden.

De audities vinden plaats op 10 februari.