Videogames kijken in de kroeg

In de rubriek Allemaal Amsterdam zoomen we dagelijks in op bijzondere mensen en plekken in de stad. Vandaag: eSport-fans komen samen in de Ranked eSports bar.

Ranked eSports is de eerste eSports bar van Nederland. In plaats van voetbal, hockey of darts worden hier videogame toernooien getoond op de schermen aan de muur. Dit kleine kroegje is een plek waar gamers uit de stad samen kunnen genieten van bier, bordspellen en video games. NAP Nieuws neemt je mee naar deze unieke subcultuur.

Om te zien hoe de Amsterdamse eSports cultuur er uit ziet, heeft NAP Nieuws een speciale 360-graden interactieve ervaring gemaakt. Kijk vooral even rond in de bar en bekijk de interviews die we hebben afgenomen met de oprichters en klanten van de bar. Begin met het interview van Bas Methorst en vanaf daar kan je vrij de bar ontdekken.


Klik op de verschillende icoontjes om de video interviews en andere informatie te openen.