UPDATE: 29-jarige man overleden na steekpartij Osdorp dinsdagmiddag

UPDATE: De 29-jarige man die dinsdagmiddag is neergestoken is diezelfde avond overleden aan zijn verwondingen. De man kwam uit Nijmegen. De 16-jarige jongen die nog werd gezocht is opgepakt door de politie. Hij was de derde verdachte, allen zijn minderjarig.

In Meer en Vaart in Osdorp is dinsdagmiddag een man zwaargewond geraakt in een steekpartij. De man is naar het ziekenhuis gebracht. Twee personen zijn voor het geweldincident aangehouden door de politie. Een derde verdachte van zestien jaar oud wordt nog gezocht.

In Osdorp is dit het derde ernstige geweldincident sinds zondag. Eerder was er een schietpartij op zondagmiddag, gevolgd door een explosie in een flat diezelfde avond.

De politie zoekt nog naar de derde verdachte en roept getuigen op zich te melden. Via Twitter heeft Burgernet Noord-Holland een signalement van de voortvluchtige jongen geplaatst.