Circulaire economie: wat is dat eigenlijk?

De Club van Circulaire Ondernemers wil meer mensen leren wat een circulaire economie inhoudt. De club luidde maandag jongstleden de Week van de Circulaire Economie in met een pop-up op de Zuidas.

Circulair Amsterdam: start-ups in het havengebied

AMSTERDAM – Aan de start van de Week van de Circulaire Economie neemt NAP Nieuws een kijkje bij één van de broedplaatsen voor jonge ondernemingen die zich bezig houden met nieuwe ontwikkelingen op het gebied van circulaire economie: Prodock. 

Duurzaam shoppen in Amsterdam

AMSTERDAM – Gympen van kauwgom, onderbroeken van bamboe en allerlei tips over het opzetten van een duurzaam modemerk. In het kader van de Week van de Circulaire Economie staat onderneemster Sivan Breemhaar van modemerk Afriek vandaag op de Sustainable Fashion Day. NAP Nieuws sprak haar over haar visie en het scoren van duurzame kleding in onze hoofdstad.

‘Circulaire’ startups in de prijzen op kick-off

AMSTERDAM – De Week van de Circulaire Economie begon met een knaller voor Filip Roose en Mirjam de Bruijn. De twee jonge ondernemers wonnen maandagmiddag de KIDV-challenge en ontvingen ieder 25.000 euro om in hun startups ‘Slimbox’ en ‘Twenty’ te steken. Ze kregen de prijs overhandigd tijdens het kick-off event van de Week van de Circulaire Economie in Circl, een duurzaam restaurant-annex-conferentiecentrum op de Zuidas.